Nu kör vi!

Kom precis hem från att ha varit en sväng på Brunkullan och hälsat på där. Tanterna och farbröderna blir så lyckliga när dom får se barn, så det var nog ett rätt lyckat besök :) Var även in en sväng på ICA och köpte hårfärg... Mahogny blev det, jag hoppas det blir bra. Det är ju en ganska mörk färg det också, men det blir ju lite mer åt det röda hållet som jag är van vid att ha. Det fanns som inte så mycket att välja på här på lilla ICA. Alla färger var så himla mörka, eller så var det blonda nyanser men det är inte riktigt jag... :p

Fick även 2 nya kunder som ska börja med Herbalife nu efter påsk -kul!! Det börjar gå framåt nu, och det känns så jäkla bra! Har ju en kund som ev. kommer förbi idag och köper sitt startpaket också, och ett par tre stycken till som är intresserade. Det känns verkligen superbra! :)

Nähäpp, nu när Celia sover så ska jag passa på att färga håret, raka benen, duscha och försöka göra det lite rent och fint här så jag slipper stressa med det i sista sekunden innan bussen in till Östersund går ikväll. Ska fixa en shake också, idag blir det en shake med vaniljpulvret, mjölk, banan och lite kakao. Det är supergott, och smakar precis som när man gör Chokonana shaken :)

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0