Årets första flintastek

Gud så gott det ska bli, idag blir det årets första grillning för mig. Är nere hos mamma & Olof just nu, och dom är ute och grillar medans jag sitter här. Lat? Nej, förkyld. Och så ska jag försöka skriva lite på mitt skolarbete också så jag får det klart nån gång. Fick förövrigt mitt förra arbete i Alternativ medicin i brevinkastet idag... MVG. Det lyste upp min dag kan jag säga :)

Har hunnit med det mesta på min att-göra lista idag, så det känns bra. Har lagt en order till Herbalife också, och den skickas idag. Har jag tur och det går fort så kanske jag får det redan på fredag, men jag skulle tippa på att det blir på måndag eller tisdag... men man vet ju aldrig! Ska bli spännande att prova RoseOx och Lipo-bond och se vad som händer med mitt välbefinnande!

Assar gråter just nu, för stackarn fick inte följa med ut och grilla. Det är rätt irriterande att ha en gråtande, ylande hund bredvid sig :P undrar just om jag klarar av att plugga med honom bredvid mig? haha. Ja den som lever får se :)

Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Lät inte helt fel med grillat ;) O inte helt fel att slippa göra middag för en dag :)

Hoppas du kryar på dig nu och att skolarbetet går bra :)

2009-04-21 @ 17:57:04
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Olof

Flintastek är gott, men majskolvar är nog snäppet mer kulinariskt. :)

2009-04-22 @ 09:48:01
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0