Svävar fortfarande på rosa moln

Alltså, den energikick jag fick igår när jag såg att den senaste månaden faktiskt gett resultat, den håller fortfarande i sig. Det känns så jävla underbart! =)

Och idag börjar jag ju med Herbalife också, så förutom min obligatoriska havregrynsgröt så har jag också slurpat i mig en jättegod vaniljshake (smakar precis som gammeldags vaniljglass!), intagit 3 piller (2 fiber och 1 multivitamin) och 3 glas vatten. I vanliga fall den här tiden börjar jag känna mig småsugen på nåt, men inte nu inte. Härligt! =) Tänker dock käka ett äpple när jag kommer upp ur tvättstugan i alla fall, bara för att det är så gott!

Celia är hemma från dagis idag i alla fall, hon är fortfarande förkyld. Hostar, nyser och snorar. Som tur är har hon ingen feber (än i alla fall...). Det är lite halvstormigt ute idag också, inte lika mycket som igår dock. Skulle ha behövt tagit mig ner till Anders och vägt mig / hämtat vågen, men eftersom jag inte har nån bil så kan det bli lite knivigt.. Känns inte som nån så där överdrivet bra idé att dra ut Celia i blåsten när hon är förkyld.

På tal om förkylningar så har det lilla bustrollet smittat mig också, så nu sitter jag här med en ond hals och ett tungt huvud, lagomt roligt. Men, jag är glad att förkylningen kom nu och inte till helgen! Dels eftersom jag ska jobba fredag-söndag och dels eftersom jag får norskt besök :)

Nähäpp, tvättstugan it is. Och det är inte det lättaste att hålla på att dra Celia upp och ner till tvättstugan hela tiden.. hon är nog grinig och irriterad redan :( men tvätta måste jag, så är det bara. Hade ju planerat att tvätta medans Celia var på dagis, men nu vart det ju inget dagis idag så då sprack den planen.

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0