Ingen vettig rubrik

Nu är jag vaken och uppstigen ur sängen. Låg och drog mig ett tag imorse, för det är det bästa jag vet! Och det värsta jag vet är att kliva upp, för det är så snorigt kallt utanför täcket! :P Har också ätit min obligatoriska havregrynsgröt, att jag aldrig blir less på den? haha. Lika gott dag efter dag, det är ju otroligt.

Jag har ingen träningsvärk idag, så jag hade nog kunnat köra lite hårdare med mig själv igår. Aja, det blir imorrn istället, då jävlar ska jag fixa träningsvärk! Det måste ju kännas lite efter man har tränat.. tycker jag i alla fall.

Idag blir det plugga, plugga, plugga som vanligt. Imorrn är det ju prov, och jag känner mig fortfarande lika icke-förberedd som jag gjorde igår. Dagen idag kommer med andra ord att gå åt till att förhöra mig själv på akut buk osv. You know the deal, jag har ju tjatat om det i evigheter nu känns det som.. :P

Jag försöker komma in på internetbanken också, men det vill inte fungera *muttrar* Jag vill ju se om det blivit bokfört nån lön än, skulle ju som vara kul att se hur mycket pengar man får den här månaden.. tycker jag i alla fall.
Och allvarligt talat, nästa månad kommer jag att gå i personlig konkurs. Så är det bara. Jag har fått jobba EN dag den här månaden. En dag... vad fan får man ut av det? 500pix liksom, om ens så mycket... Blir till att leva jävligt snålt den här månaden så man har lite pengar över, har ingen lust att ta mer från mitt sparkonto, that's it. Också vill jag ju ha råd med den privata sittningen i slutet av månaden, har jag inte pengar till den kommer jag nog att sörja ihjäl mig tror jag. Det som jag har längtat efter i flera månader nu..

Nej ni, nu ska jag plugga. Wish me luck.

Såhär tycker vi
Postat av: Marie

Haha tur att det inte bara är jag då kanske? =P Nu är det bara 4 dagar kvar till BF.. Shit.. Men jag har ställt in mig på att jag kommer gå över tiden, på så vis blir man inte besviken =D Lycka till med pluggandet!

2008-09-23 @ 11:30:05
URL: http://varlensbasta.blogg.se/
Postat av: sandra

Låter som att extra jobbet kommer i rättan tid.. ;) Vi drar igång med träning så fort som möjligt så du kan börja sälja o få förtjänst så snart som möjligt =) haha nja, måste på hammarn nu, uträtta lite ärenden osv.. Får se sen, hoppas de blir en lugn eftermiddag iaf.. Aha, hoppas de går bra då.. Håller tummar =) Kram

2008-09-23 @ 11:31:14
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: Marie

Jaa vi får hoppas att det inte går mer än några dagar över tiden.. Palla 14 dagar.. Huvva, :P

2008-09-23 @ 11:46:20
URL: http://varlensbasta.blogg.se/
Postat av: Marie

Haha.. Nej jag har vääääldigt ont "neråt" så att säga.. Äh, jag ska vara ärlig, det känns som om jag satt mig på en bräda med varsit ben på varje sida.. SÅ ont har jag just nu.. Men men.. =P



Joodå allting är bra annars, lite småont i huvudet idag, men jag har inte gjort så mycket ännu idag.. Kan vara därför med.. =) Själv då?

2008-09-23 @ 12:15:53
URL: http://varlensbasta.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0