Fjärde dagen nu

Lördag, söndag och måndag är avklarade. Inget godis whatsoever. Idag är det fjärde dagen. Jag har ett sockersug som jag vet inte vad och känner mig lite smått självmordsbenägen (okej, det där sista behöver ni inte ta på så stort allvar kanske..). Jag är i alla fall folkilsken som få. Jag vill ha mitt socker!!

Jag har i alla fall börjat att äta havregrynsgröt på morgon nu, och jaa, det är väl inte så vidars gott men jag äter i alla fall en portion. Antar att det är lite nyttigare än min vanliga oboy-mugg size BIG och smörgås. Jag känner mig faktiskt rätt seriös med det här nu, motiverad till tusen. SKÖNT!

Jag har även tagit kontakt med en person som är återförsäljare för Herbalife, så jag får se nu om jag ska börja med det på en gång eller vänta till slutet av månaden. Måste räkna lite på min lön och se hur jag känns ha råd. I alla fall så finns det bl.a. program för att gå upp i vikt, och jag är så desperat så jag prövar vad som helst. Det här programmet innehåller i alla fall olika sorters shaker som man ska dricka 3ggr/dag.. så jaa. Det är värt ett försök tycker jag! Hon skulle skicka hem produktkatalog och lite information till mig så jag ska kika lite närmare på det! :)

Jag tror faan aldrig att jag varit så motiverad som jag är nu.. vad har hänt?

Såhär tycker vi
Postat av: Mia

jag ska också börja med herbalife, men dock för att gå ner ;)

2008-09-02 @ 13:11:39
URL: http://marialinden.blogg.se/
Postat av: Mia

fan va bra det känns att du säger så då =D.. hihi! ;) jag ska iallafall ge det ett försök.. om vi kör det nästa månad så kan vi peppa varandra :D

2008-09-02 @ 13:30:31
URL: http://marialinden.blogg.se/
Postat av: martina

testa mannagrynsgröt me en liten smörklick i, det är ännu godare:)

2008-09-02 @ 13:54:57
Postat av: Micca

Vad är det för program?? VILL OCKSÅ GÅ UPP I VIKT!

2008-09-02 @ 22:08:23
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0