- Dagen efter

Då är man återigen parkerad framför datorn då, Celia sover och jag sitter här med halsont. Jag vet inte riktigt om det beror på en begynnande förkylning eller om det är en biverkning efter gårdagen då man var intuberad? Äh, det märks väl om det går över eller inte.

I alla fall så opererades jag ju som sagt igår. Operationen gick jättebra, jag gick in i operationssalen iklädd de otroligt sexiga trosorna (som var avsedd för personer som väger 70-80 kg! jag väger 50.. ;P) med världens häng i arslet, strumpor som nådde typ halvvägs upp på låren och så den där jättefina klänningen/tröjan/särken eller vad man nu ska kalla den. Och så klart; en grön mössa att gömma allt hår i!
Jag fick lägga mig på den där sängen och dom började koppla på mig en massa elektroder, nån platta på magen som skulle "bränna ihop" blodkärlen, blodtrycksmätare och en sån där grej på fingret. Sen börjar dom berätta lite om hur bedövningen och narkosen verkar, och sen var det godnatt.
Var f'resten en ganska lustig känsla det där när man fick sömnmedlet och andades i syrgasmasken.. Hela kroppen vart alldeles tung och varm, och sen kittlade det lite i bröstkorgen innan man däckade. Kändes som att det gick typ 3 sekunder, och sen låg man på uppvaket med halsont och en syrgas grej i näsan.

Häftigt ändå att kroppen kan slås ut så mycket att folk kan stå och skära i en utan att man märker det. Jag menar, en skalpell är jävligt vass, så man må ju vara nästintill död när man ligger där, eller? :P Bara en tanke !

Idag känner jag i alla fall inte av operationen så mycket, jag har inte ont eller så. Känner  mig dock tröttare än vanligt, huvudet vill inte riktigt hänga med om man säger så, och jag känner ju att det spänner lite på vänstra bröstet, men va sjutton å, lite ska man tåla. Och jag får ju faktiskt käka alvedon! Slå det ni ;) haha

Mamma kommer i alla fall hit när hon slutat jobba och ska hjälpa mig lite med Celia ikväll, eftersom jag itne ska lyfta och hålla på så mycket på utifall att stygnen skulle gå upp av "ansträngningen". Funderar på att ringa mormor och höra om hon vill komma ner och käka med oss ikväll, så får hon komma ut lite hon också!
Näe ni, tv-soffan väntar. Hade tänkt plugga men näe, jag har verkligen ingen lust och ork med det. Laters!

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0