PRODUKTIVA JAG

Jag vette tusan vad det har farit i mig, men jag är så himla flitig nu för tiden, har alltid nåt i görningen känns det som. Har redan hunnit med att städa och diska och vart ut med pappersinsamlingen -och det är bara en timme sen Celia somnade. Har dessutom hunnit med att kika på Våra bästa år och spelat ett par Chuzzle på king. Och f'resten, det lönar sig verkligen att hålla till där! Hitills (på ca 3,5dag) har vi tjänat in nästan 600:-, och det är alltså ren förtjänst, för de 50:- jag satte in har jag tagit ut igen. Vår semesterkassa kommer att fyllas på snabbt nu tror jag. Härligt härligt! Vill utomlands snart, få lite färg i ansiktet... jag är nog den blekaste människan som existerar på denna jord, jag lovar! Det är snart två år sen jag fick sol i ansiktet nu, för i somras var ju en annan höggravid, och var det mer än +15 ute, ja då låg jag inne och höll på att dö av värmeslag... jättekul var det, haha :)

Funderar på om jag ska ut i förrådet sen idag när Anders slutat jobba och röja ut där lite, har med all säkerhet en massa rat där som vi kan slänga. Jag tänker nämligen inte dra med mig en enda onödig pinal nu när vi flyttar. Frågan är bara hur jag ska lyckas, för alla vet väl hur karlar är när det kommer till att slänga saker... "den kan vara bra att ha!". Suck.

Funderar på vad jag ska göra nu... kan som inte göra så mycket mer här just nu tror jag. Vattna blommorna i och för sig, dom ser lite vissna ut.Dammtorka känns det inte som nån mening att göra, för det blir ju lika dammigt på en gång igen när man håller på att flyttstäda och packa ihop all skit. Köra en maskin med tvätt skulle jag kunna göra, men kan ändå inte starta den förrän Celia vaknat, för den dånar nå så gud fördömnat.

Hmmm. Vad sägs om att bara lata sig en stund, kanske? Eller jag vet! Jag laddar in bilder från kameran, har inte tömt den på evigheter känns det som... vet inte ens om jag tagit nå kort? Det märks väl. Solong.

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0