Jag har ett vardagsrum!

Igår skulle jag som sagt ge mig på att montera ihop bokhyllan.. det gick ju som det gick. Jag klarade av första steget med en masa jävla skruvar hit och dit, men vid andra steget var det kört. Beklagade mig lite för Anders och snäll som han är så kom han över och hjälpte mig (-TACK!!).  Kan ju säga så här, att utan hans hjälp hade jag antagligen slitit håret av mig efter en timme och sen kastat ut skiten från balkongen efter två timmar.

Men nu sitter den i alla fall ihop! Spikade fast dom där skivorna som ska vara bak på hyllan imorse och skruvade ihop lådorna, så nu ser mitt vardagsrum riktigt bra ut :) Det enda jag behöver nu är en längre antennsladd så jag kan sätta upp tvn i hyllan :P Antennsladden jag har nu är egentligen den sladden som ska gå mellan tvn och videon, och den är väl typ nånstans runt.. 75 - 100 cm eller nåt sånt. Skulle ju köpa en när jag var i Sollefteå igår, men det föll totalt bort ur huvudet.

Vart inget dagis idag i alla fall, för Celia har blivit förkyld. Surprise surprise, det hade man ju inte räknat med, liksom ;) Hon ligger och sover nu i alla fall, så får hoppas hon är lite piggare och gladare när hon vaknar.

Idag får jag dessutom hit min säng och hyllan till Celias rum, så det känns skönt! Sen är flytten klar på riktigt! Eller ja, nästan i alla fall. Måste ju iväg med alla kartonger, plast och frigolit från möblerna.. och så ska vi ju rensa ur Anders lägenhet riktigt och sortera upp grejer från förrådet osv.

Och på tal om förråd borde jag nog ta mig en liten upptäcksfärd här i huset och leta reda på tvättstugan och mitt förråd. Kan ju kanske vara bra att veta vart det är.

Nähäpp, plugga var det visst.


Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0