Inskolning på G

Jahapp. Då har man ringt på dagis och fixat tid för inskolning då, den 25e augusti startar den. Undrar just hur det kommer gå jag? Antagligen kommer det gå över förväntan bra, tror det är jag och mitt lilla mamma hjärta som oroar sig för mycket!

Pratade också med handläggarn (som var på semester, men som ändå var snäll nog att skriva ner mina uppgifter och lägga undan till dess hon kommer tillbaka från sin semester), eftersom att vi endast blivit tilldelad de där 15 timmarna / vecka, vilket är på tok för lite med tanke på att Anders arbetar heltid, jag kommer att plugga heltid plus jobba ett par dagar per vecka. Hon sa i alla fall att det skulle gå att ordna, bara jag skickade in nya inkomstuppgifter och grejer, så det är fixat nu.

Har även fixat alla papper till försäkringskassan om delat barnbidrag, bostadsbidrag, underhållsstöd etc. etc. Hoppas de går någorlunda fort att få något besked om allt det, så man vet på ett ungefär hur mycket man kommer att ha att leva på varje månad efter det att hyran och räkningarna är betalda.
Måste nog sätta mig och göra upp en budget a´la Lyxfällan när jag fått veta något om bidragen tror jag... Usch, vad jag längtar till efter jul då jag är klar med utbildningen och kan börja leta efter ett riktigt jobb, så man vet att man har en fast inkomst varje månad och kan försörja sig själv och Celia utan hjälp av bidrag! Härliga tanke...

Såhär tycker vi
Postat av: Denise

Japp vi börjar i morgon. Går i tre veckor, sen ut på praktik en månad. Efter det har vi ytterligare 3 veckor kvar innan vi ska vara färdiga helt o hållet! Hua hua..

2008-08-04 @ 13:45:26
URL: http://dandersson.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0